Frequently Asked Questions

Faq

Over Once Upon

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017 is het zo ver: Once Upon A Time In The West pt. 3! Sinds de zomer van 2014 staat het festival bekend om de verbroedering onder de bezoekers. Lounge in de jacuzzi, je kater weg yogaʼen op de zondagochtend of lekker jammen op de Keilestage met artiesten die zojuist hebben opgetreden. Op Once Upon A Time In The West kan het allemaal! Naast twee dagen lang circa 10 optredens vind je hier bijzonder theater, pakkende poëzie en volop activiteiten voor jong en oud. In de aanloop naar het festival is iedereen welkom om te komen helpen met de opbouw van het feest. In samenwerking met werkplaats Buurman gebruiken we restmaterialen waarmee we het festivalterrein omtoveren tot een kunstwerk. Op deze manier wordt het festival van iedereen en gaan we voor een duurzame aanpak. Dit alles maakt het festival een volledig unieke en inspirerende ervaring. Once Upon A Time In The West is dé manier om nog twee dagen te genieten van de zomer. De beste derde editie ooit wil je niet missen!

Algemeen

Wanneer?

26 en 27 augustus 2017


Zaterdag 26

14:00 – 23:00
Zondag 2714:00 – 23:00


Waar?

Keilewerf

Vierhavensstraat 56

3029 BG, Rotterdam


Wie?

Once Upon A Time In The West Festival is een initiatief van The Cosmic Carnival en Friends Of The Family.


Minimum leeftijd?

Er staat geen minimum leeftijd op de toegang. Once Upon is een kindvriendelijk festival. Zo is er onder andere elke dag kinderprammering in de Tiny Thipi.


Op de verkoop van alcohol staat een minimum leeftijd van 18 jaar.


Werken op Once Upon?

Wil je helpen tijdens het festival? Dat kan! Vul het formulier in en dan nemen wij contact met je op.


De voordelen voor vrijwilligers:

 •  Gratis toegang tot het festival

 •  Gratis lunch & diner op de dagen dat je werkt

 •  Een uniek Once Upon A Time In The West Crew pakket


En misschien wel de belangrijkste: deel uitmaken van de Once Upon family!


Waar kan ik mijn ticket kopen?

Via  http://bit.ly/2rJ3FF3 kun je tickets kopen.


Welke soorten tickets zijn er verkrijgbaar?

Er zijn dagtickets verkrijgbaar en passepartouts.


Wat zijn de kosten van de tickets?


Dagtickets         PassepartoutsKinderticket <12 (dag)Kinderticket <12 (weekend)
Voorverkoop€10€17,50€10€15
Dagkassa€15€25€10€15


Partners

Wie?

Once Upon werkt samen met veel lokale ondernemers. Van de locatiemanagers tot de leveranciers en van de artiesten tot de vrijwilligers, iedereen behoort tot de Once Upon Familie.


Geïnteresseerd?

Wil je ook bij de Once Upon familie horen? Stuur dan een email met uw voorstel naar jody@onceuponfest.nl.

De partners

The Cosmic Carnival

The Cosmic Carnival is een kleurrijke Rock & Roll band met een krachtige live show. Benoemd door critici als één van de meest opwindende en veelbelovende acts van de lage landen. Hun sound is een inspirerende mix van veel verschillende muziekstijlen (voornamelijk uit de 60's en 70's), desondanks klinkt het fris en uniek. Deep bass, Funk orgel, schroeiende gitaren, bij elkaar gebracht door rijke vocale harmonieën. Het is groovy, het is funky en het rockt!Friends of the Family

Deze energieke Haags-Rotterdamse tienmansformatie is beïnvloed door met name de Amerikaanse en Engelse folkscene. Ze reizen sinds 2012 stad en land af om de in het hart gesloten vrijheid op het publiek te doen overslaan. Na het winnen van "De Haagse Popprijs aanstormend talent" in 2013 en "De Sena Performers PopNL Awards" in 2014 ontstond er al snel aandacht voor de band onder een breder publiek. Zo groeide de Familie gestaag door. In oktober 2014 werd de eerste plaat gepresenteerd in een uitverkocht Paard van Troje in Den Haag. Vrijheid en vriendschap heeft de band, naast diverse podia en festivals in Nederland, de afgelopen jaren ook al in Griekenland en langs de kusten van Frankrijk gebracht. Momenteel werkt de band hard aan de opnames van de tweede plaat die voorjaar 2016 het levenslicht zal zien.Thunderplugs

Geniet van de muziek, zonder piep!

Thunderplugs® zijn silicone oordopjes die comfortabel in het oor passen, met een filter voor het geluid. Dit filter dempt het geluid met zo’n 20dB op alle frequenties. Het filter zorgt ervoor dat je al het geluid nog goed hoort, maar wel zachter. Super dus voor uitgaan en muziek maken. Vaak kan je mensen in een lawaaiomgeving zelfs beter verstaan als je de Thunderplugs® draagt.Keilewerf

De Keilewerf is een plek voor makers, op de hoek van de Vierhavensstraat en de Keileweg. Wat eerst een leegstaande loods was, is getransformeerd tot een levendige mix van creatieven die individueel en als collectief aan uiteenlopende projecten werken. Makers van allerlei achtergronden hebben zich gevestigd. Muzikanten, surfboardshapers, een marmer bewerker, timmermannen, meubelmakers, food-truckbouwers, staalslagers, een stoffeerster en nog veel meer.Popunie

Popunie ondersteunt, stimuleert & promoot popmuziek in R'dam e.o. met projecten als de R'damse Popweek, Kunstbende, Meet The Pro, GPR, Music Support&Export.

Inmiddels vertegenwoordigt de Popunie ruim 2.500 bands / acts. De bands beoefenen een veelheid aan muziekstijlen: van Metal tot Reggae en van Rock tot Dance. Elke band / act die een demo, foto en een bio heeft kan zich daarmee kosteloos bij de Popunie inschrijven. Alle diensten en producten die op deze site staan genoemd, staan dan ook tot jouw beschikking. De Popunie is geen boekingskantoor voor de bij haar aangesloten bands / acts, maar een intermediair tussen afnemers en aanbieders van popmuziek.EkstrLabs

EkstrLabs is het bedrijf van Elwin Streekstra, een jonge zzp'er die websites en apps bouwt. Hierbij let hij vooral op performance, gebruiksvriendelijkheid en design. Hij vindt het leuk om gezamenlijk aan iets moois te bouwen, en is altijd erg servicegericht.

Het is dit jaar het eerste jaar dat hij de website van het Once Upon A Time In The West Festival heeft ontwikkeld.Brand Bier


Buurman


Funkie


Gemeente Rotterdam


Gusto


Milc


Neoliet


Rotterdam Festivals


Rumoer


United Enterprise


Eten & Drinken


Wie?

Vervoer & parkeren

Met het OV:

Vanaf Rotterdam Centraal:

Neem tram 4, 21, 23 of 24 en stap uit bij Marconiplein. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de Keilewerf.


Richtingen van de trams en metro:

- Tram 4 (naar Marconiplein)

- Tram 21 (naar Schiedam Woudhoek)

- Tram 23 (naar Marconiplein)

- Tram 24 (naar Holy)


Vanaf Station Schiedam Centrum:

Neem metro A, B of C en stap uit bij Marconiplein. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de Keilewerf.


Richtingen van de metro:

- Metro A (naar Capelsebrug)

- Metro B (naar Nesselande)

- Metro C (naar De Terp)


Check www.9292ov.nl voor actuele reis informatie en een reisplan op maat.


Met de fiets?

Once Upon raad aan om met de fiets of het OV te komen. Rondom de Keilewerf is genoeg plek om de fietsen te parkeren.


Check www.maps.google.com voor actuele reis informatie en een reisplan op maat.


Met de auto?

Vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen in de omgeving van de Keilewerf raden we iedereen aan om met de fiets of het OV  te komen. Toch met de auto? Dan kunt u de auto parkeren in één van de nabijgelegen gratis parkeerplaatsen of in de Garage Bigshops (Vierhavenstraat 63).


Parkeergarage Bigshops:
Openingstijden:

Vrijdag07:30 - 21:30
Zaterdag07:30 - 20:30
Zondag11:30 - 18:30


Extra info parkeergarage:

€0,50 per 20 minuten

Met een maximum van € 15, - per dag.

De uitgang van de garage is 24 uur per dag geopend.


Check www.maps.google.com voor actuele reis informatie en een reisplan op maat.


Adres:

Keilewerf

Vierhavensstraat 56

3029 BG, Rotterdam

MEER INFO

Persaccreditatie?

Verzoeken voor pers passen en accreditatie zullen vanaf 1 juni 2017 worden verwerkt.


Aanvragen kunnen via jody@onceuponfest.nl (ovv "Press accreditatie”) worden ingediend. Vermeld in de mail voor welke medium de accrediatie bedoeld is en op welke wijze het festival in de aandacht gebracht gaat worden.


We maken een definitieve selectie in de weken voorafgaand aan het festival. Het indienen van een aanvraag betekent niet dat je automatisch accreditatie toegekend krijgt.


Overige vragen?

Heb je nog wat specifieke vragen, maar kan je de antwoorden niet vinden? Stuur dan een mailtje naar info@onceuponfest.nl.